CxO

Imagine 185 CxO’s improving your Strategic Decision Making

Make the impossible, possible
CxO Magazine | Subscribe now
Home >  News >  Marketing >  72 cases ingediend voor Cuckoo Awards
Send this article to a friend:
Send
Subscribe to our newsletter

Marketing

11 april 2017

Dirk Vermant

Door Dirk Vermant

Uitgever / Directeur

72 cases ingediend voor Cuckoo Awards

Bekendmaking van de winnaars op 11 mei

Bekendmaking van de winnaars op 11 mei
Maar liefst 72 cases doen op 11 mei een gooi naar een Cuckoo Award. Daarmee zijn de inschrijvingen afgesloten. Tijdig tickets bestellen om de uitreiking bij te wonen is de boodschap.

In totaal werden 72 cases door 22 bureaus en adverteerders ingeschreven in de verschillende categorieën van de DM Cuckoo Awards en de Content Cuckoo Awards.

 

Momenteel beoordelen de juryleden de ingeschreven cases individueel. Daarna volgt een deliberatie waarbij ze de winnaars zullen bepalen.

 

De uitreiking van de awards vindt plaats tijdens het Cuckoo Awards Gala op 11 mei in dancing Carré in Willebroek (vanaf 18.30 uur). Tijdig tickets bestellen is aangeraden en kan opwww.cuckooawards.be

 

Ter herinnering, de Cuckoo Awards tellen twee jury’s. De eerste, voorgezeten door Kris Vranken, managing director van Stratics, richt zich tot de direct marketing-cases en beoordeelt ze op het vlak van doeltreffendheid of creativiteit. De tweede jury buigt zich over de Content Cuckoo Awards en staat onder leiding van Jasper van Zandbeek, voorzitter van het Platform Content in Nederland en CEO van Zandbeek Communications.

 

 

De Cuckoo Awards zijn een organisatie van de BDMA en Custo, powered by ACC Belgium.

 

De BDMA verdedigt de belangen van haar leden, biedt informatie en opleiding en bepaalt zo het imago van Direct Marketing in België. Meer info vindt u op www.bdma.be. De Cuckoo Awards worden samen met Custo, onderdeel van ACC Belgium, georganiseerd. Als Belgische vakvereniging van custom content- en content marketing agentschappen zijn zij de partij om de Content Cuckoo Awards te vertegenwoordigen. Meer info vindt u op www.custo.be.

 

Meer informatie over de inhoud van dit persbericht: 

Sarah Vyverman, BDMA – sarah@bdma.be – 02 234 54 08 

Twiggy Caels, ACC Belgium - twiggy.caels@accbelgium.be - 0499 54 15 36