CxO

Imagine 185 CxO’s improving your Strategic Decision Making

Make the impossible, possible
CxO Magazine | Subscribe now
Home >  News >  Logistics & Manufacturing >  Maak- en Processindustrie krijgen eigen multimediaal magazine
Send this article to a friend:
Send
Subscribe to our newsletter

Logistics & Manufacturing

09 februari 2016

cxo magazine

Door cxo magazine

Maak- en Processindustrie krijgen eigen multimediaal magazine

CxO Magazine start, met Agoria en Essenscia als editoriale partners, een gloednieuw mediaproject onder de naam “Make en Process" Magazine.

 Make & Process Magazine (speciale uitgave van CxO Magazine) verschijnt vier keer per jaar met een oplage van 20.000 exemplaren. De digitale versie bereikt 47.000 beslissingsnemers via e-mail. Einde maart gaat Make & Process Magazine in première op Indumation Network Event en op de beurs Pumps & Valves .

Make & Process richt zich tot de technische directie van zowel de maak-industrie als de process-industrie. Ook de machinebouwers voor deze sectoren behoren tot de primaire doelgroep. Productie-automatisering, aandrijf- en besturingstechniek & industry 4.0 zijn de centrale thema’s. Binnenkort vindt u deze site dagelijks nieuwsfeiten.

Klik hier om het preludedossier in te kijken.