Conferentie

Meetings & Events 2.0

Is de foto hiernaast uw grootste nachtmerrie als organisator? Neem dan op 21 april een kwantumsprong richting Meetings & Events 2.0. U komt terecht in een nieuwe wereld waar interactie, inspiratie en betrokkenheid de codewoorden zijn. 2.0 is zonder twijfel de nieuwe basis voor het organiseren van succesvolle evenementen.


 

In de gerenommeerde tv-studio’s van Alfacam in Lint (nabij Antwerpen) ontmoeten experts en klanten van de Meeting Industry elkaar op dit nieuwe forum. Geen monotome uiteenzettingen, maar actief met elkaar Kennis, Kunde en Kwaliteit uitwisselen. Op Meetings & Events 2.0 maakt u kennis met sprekende getuigenissen en innovatieve case studies waaruit u gegarandeerd leert.
   
Iedereen is het erover eens dat je ingenieurs nodig hebt om een nieuwe technologie te ontwikkelen. En dat je een beroep doet op financiële experts om een balans correct te interpreteren. Niet zo voor het organiseren van een meeting of event, ook al worden er soms gigantische sommen geld aan gespendeerd. Meeting owners en meeting planners beschikken niet altijd over de nodige expertise. Betrouwbare methodologieën en uitgewerkte procedure om de return on investment te meten, ontbreken al te dikwijls.

Potentieel optimaal benutten

Aan veel kernelementen van meetings en events wordt te weinig aandacht besteed: de nood aan een sterk programma, de juiste formats selecteren, de sprekers trainen, de juiste facilitators aanspreken, de juiste networking tools onderzoeken en het potentieel voor en na een meeting of event optimaal benutten. Slechts weinige meeting owners spenderen echt tijd aan deze kerntaken en nog minder beschikken over medewerkers die volledig geïnformeerd zijn en voldoende gespecialiseerd.

Een nieuwe dimensie

Deze conferentie gaat 2.0. Interactie, inspiratie en betrokkenheid zijn de codewoorden. Het gaat om een forum voor experts en klanten van de Meeting Industry. Hoe betrek je het publiek? Wat betekent ‘interactief’ nu echt? Wat zijn technieken voor beter leren op congressen? Hoe verbeter je het netwerken op conferenties? Deze en vele andere vragen zullen beantwoord worden en gestoffeerd met innovatieve praktijkvoorbeelden die je live zal beleven.